Leuke links

Hieronder kunt u een aantal boeiende links vinden naar webpagina's van bevriende collega's en kunstenaars, tijdschriften e.d.

Fotoreportages over de reizen naar Kyrgyzsyan zijn te vinden op onze Facebook pagina

Facebook

----------

De Kleine Plantage i8n Eenrum

De Kleine Plantage, kwekerij en tuinen in Eenrum (Gr.)

Al meer dan 25 jaar een van de leukste kwekerijen van ons land. Regelmatig zijn er evenementen, waaronder de bekende Liefhebbersdagen in september. Tijdens de openingsuren van de kwekerij kunt u wandelen door de mooie tuinen en daar ideeŽn en inspiratie opdoen.

De Beemd

Kwekerij, tuinen en theeschenkerij De Beemd in Warffum (Gr.)

Kwekerij De Beemd stelt zich ten doel een uitgebreid, bijzonder en betrouwbaar sortiment heemplanten, vaste planten, klimplanten en rozen aan te bieden. Daarnaast zijn er mooie tuinen die u kunt bezoeken en een theeschenkerij waar u koffie en thee met heerlijke zelf gebakken taart kunt eten.

Onze Eigen Tuin

Onze Eigen Tuin

Dit prettig eigenzinnige tuintijdschrift kent zijn weerga niet. Elk kwartaal boordevol informatie geschreven door vakmensen en bevlogen liefhebbers. Met plezier en zorg gemaakt, en dat zie je. Onze Eigen Tuin is ruim een halve eeuw oud, maar nog steeds jong van geest.

Nico Kloppenborg

Nico Kloppenborg

Nico Kloppenborg is een enthousiaste tuinontwerper uit Mantgum (Frl.) en kan met zijn vakkennis en orginaliteit van elke tuin, groot of klein iets moois maken. Nico geeft ook advies ter plekke.

Michael King

Michael King - Perennial Meadows

Op de webpagina van schrijver en tuinontwerper Michael King kunt u veel en goede informatie vinden over het door hem ontwikkelde, onderhoudsvriendelijke, plantsysteem, Perennial Meadows. Zeer de moeite waard zijn ook de prachtige en bijzonder informatieve e-boeken die via deze site te bestellen zijn.

Menupagina

© Kwekerij Kabbes 2015